25.5.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Tübitak Bilim Fuarı açılışına katıldı.
Açılış kurdelesini kesen Başkanımız, İmam Hatipli bir Belediye Başkanı olarak sizlerin bu çalışmalarınızı takdir ediyorum. Geçmişten gelen İmam Hatip okuyandan bir şey olmaz sözleri artık bu dönemlerde yıkıldı. Sizde bu sözlere hiç aldırış etmeyin hiçbir şey olamazsanız Cumhurbaşkanı olursunuz, dedi.
Daha sonra 38 projenin katıldığı ve içerisinde Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Yabancı dil öğrenimi gibi konuların bulunduğu Tübitak Bilim Fuarında ki stantları gezen Başkanımız öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrencilerin fotoğraf isteklerini kırmayan Başkanımız günün anısıyla öğrenciler ve okul yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.