25.5.2016

Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kütahya Şubesi, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, Mimar ve Mühendisler Grubu Kütahya Temsilcisi Ahmet Eşsiz ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) hakkında Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna bilgiler verdi.
Bu sene 20nci yılını kutlayan Mimar ve Mühendisler Grubunun Nisan ayında Kütahyada hizmete girdiğini belirten MMG Kütahya Temsilcisi Ahmet Eşsiz, Derneğimizin amacı; grubumuz üyeleri arasında mesleki dayanışmayı tesis etmek, üyelerimizin ve toplumun sosyal, kültürel, ekonomik ve teknolojik gelişmesine katkı sağlamaktır. Bir ülke mühendis ve mimarlarının omuzlarında yükselir sloganıyla çıktığımız yolda Kütahya için önemli projeler sunmak ve faydalı olmak istiyoruz diye konuştu.