27.5.2016

Şehrimizde çinicilik alanında atölye malzemeleri, sarf malzemeler, makine ve ekipmanlar, tekstil ve fırın alanında faaliyet gösteren Refsan İzalasyon Zafer Kalkınma Ajansının mali desteği ile gerçekleşen Karolar Elimize Akacak adlı proje ile yeni bir Fabrika açtı.
Fabrikanın Kütahyamıza hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu; Manisa, Uşak, Afyon ve Kütahyamızı kapsayan Zafer kalkınma ajansının merkezi burada olmasına rağmen yeteri ölçüde faydalanmadığımızı düşünüyorum. Buna üzülmemek elde değil. Kaynak var, bütün imkanlar var, uzman ekipler Kütahya Merkez de ve biz malesef hangi yatırım yapabiliriz, hangi yatırımla destek alabiliriz sormuyoruz bile. Biz Kütahyamızın yatırımlarda her zaman birinci sıralarda olmasını istiyoruz ve bunun için Belediye olarak yatırımcılarımızın her zaman yanındayız. Ben tekrar Fabrikanın Kütahyamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, dedi.