30.5.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Şeker İlkokuluna sürpriz bir ziyarette bulunarak minik öğrencilerle bir araya geldi.
Özellikle birinci sınıf öğrencileriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, derslerine katıldığı çocuklarla sohbet edere, öğrencilere uzun öğrenim hayatlarında başarılar diledi.
Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkanımız, Öğrencilerin fotoğraf ve imza isteklerini kırmayarak tüm öğrencilerden bol bol kitap okuma sözü aldı.
İdarecilerle birlikte diğer sınıfları da gezen Başkanımız, öğretmenlerle de bir araya geldi. Öğretmenlerin hatırını sorarak; Bugünün minikleri yarının büyükleri olacak çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların en iyi şekilde eğitim almaları için Belediye olarak her konuda destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz, dedi.
Başkanımız daha sonra Şeker İlkokul öğrenci velilerinin hazırlamış olduğu sergiyi gezdi.