3.6.2016

Kütahya Belediye Meclisimiz, Haziran ayı toplantısını 02.06.2016 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Meclis Başkan Vekili Nuri Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz Kütahya Belediyesi Hizmet Binası yapım işinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş. den kredi kullanılması konusu, III. Sayılı Dolu Kadro Değişiklik Cetveli konusu, 06.01.2015 tarih, 33 sayılı kararı ile alınan Kamu Yararı Kararının düzenlenmesi konusu, İlimiz merkez İnköy Mahallesi Yedigöller Rekreasyon Alanında Lisanssız Güneş Santralleri, gözlem evi, sera ve sosyal donatı alanlarının kurulması için imar planı değişikliği konuları, görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Galip Gültekin, Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz ve daire müdürlerimiz katıldı.