10.6.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Sosyal Tesislerinde Belediye personelimiz ve aileleri ile iftar yemeğine bir araya geldi.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkanımız personelimiz ve aileleriyle sohbet ederek hayırlı Ramazanlar diledi.
İftar yemeği sonrası konuşan Başkanımız, bu sene personel aileleri ile birlikte iftar yapmaktan onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Çalışanlarıyla bir aile anlayışı içerisinde çalıştığını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Kütahyaya değer katmaya devam edeceğiz, dedi.
Personel İftar yemeğine, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, daire müdürlerimiz, personelimiz ve aileleri katıldı.