10.6.2016

Kütahya Belediyemizin Ramazanın manevi coşkusunu mahalle sakinleri ile paylaşmak için düzenlediği mahalle iftarları ilk olarak 75.yıl Mahallemizde başladı. Komşuları bir araya getiren, dostlukları arttıran mahalle iftarları, 25 mahallemizde yapılarak Ramazan coşkusu hep beraber yaşanacak
Belediye Başkan yardımcımız Galip Gültekin, 75. yıl mahallemizde yapılan iftar programına katılarak iftar coşkusunu vatandaşlarımızla beraber yaşadı. Belediye Başkan yardımcımız Galip Gültekin iftar masalarını tek tek gezerek vatandaşlarımızla sohbet ederek Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi. İftar yemeğinden sonra konuşan 75. Yıl mahallesi Muhtarı Kemal Gülgül; Bizleri bir araya getirerek bu coşkuyu yaşamamızı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna çok teşekkür ediyorum ve buraya yoğun katılım sağlayan siz değerli mahalle sakinlerimize de teşekkür ediyorum, dedi.