12.6.2016

Kütahya Belediyemizin Ramazanın manevi coşkusunu mahalle sakinleri ile paylaşmak için düzenlediği mahalle iftarları, 30 Ağustos Mahallesinde düzenlenen iftar yemeği ile devam etti.
30 Ağustos Mahalle sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşlarımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.
Yemek sonrası, yapılan organizasyon için Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna teşekkür eden 30 Ağustos Mahalle Muhtarı İbrahim Öz, İftar yemeğine katılan mahalle sakinlerine de teşekkür ediyorum dedi.
30 Ağustos Mahallemiz de düzenlenen iftar programımıza Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, birim müdürlerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.