12.6.2016

Kütahya Belediyemizin düzenlemiş olduğu Kütahya da Ramazan Akşamları programları devam ediyor. Radyo 7nin program sunucusu M.Zeyt Yıldızın sunumu ile başlayan programın bu akşam ki konuğu Radyo 7 ve Trtde program yapan ünlü sunucu ve şair Talha Bora Öge oldu.
Program radyo ve TV programcısı Mehmet Zeyd Yıldızın sahne almasıyla başladı. Daha sonra sahneye çıkan Talha Bora Öge Kütahyalı hayranlarıyla bir araya geldi. Talha Bora Öge, sahnede birbirinden güzel şiirleri seslendirerek, ettiği dualarla hayranlarını duygulandırdı. Kütahya halkına unutulmaz bir gece yaşatan namı diğer Gölge program sonunda hayranlarının kitaplarını imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
Program sonrası Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, günün anısına Talha Bora Ögeye hediye verdi.
Kütahya da Ramazan Akşamları programına Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.