14.6.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Sosyal Tesislerinde Belediye personelimiz ve aileleri ile iftar yemeğine bir araya geldi.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkanımız personelimiz ve aileleriyle sohbet ederek hayırlı Ramazanlar diledi.
İftar yemeği sonrası konuşan Başkanımız, bu sene personel aileleri ile birlikte iftar yapmaktan onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Çalışanlarıyla bir aile anlayışı içerisinde çalıştığını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Kütahyaya değer katmaya devam edeceğiz. Bizim her başarımızda bizi tebrik ve takdir edenlere bu işin ekip işi olduğunu söylüyoruz. Aynı özveri ile bundan sonra da çalışmalarımıza devam edelim. Ben tekrar Ramazan ayınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum, dedi.
Personel İftar yemeğine, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, daire müdürlerimiz, personelimiz ve aileleri katıldı.