16.6.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kütahya Valiliğinin düzenlemiş olduğu gaziler ve gazi aileleri ile iftar programında bir araya geldi.
İftar sonrasında İl Müftü vekili Veysel Kükrek davetlilere iftar duasını gerçekleştirdi. Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Kütahya İl Özel İdare Sosyal Tesislerindeki iftara, Vali Sayın Şerif Yılmaz ve eşi Hilal Yılmaz Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ve eşi Aysel Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Uğur ve eşi, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Aİle ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Asım Okat, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şaban Başoğul ve gazilerimiz ile aileleri katıldı.