16.6.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kütahya kamuoyunun nabzını tutan yerel ve ulusal gazete temsilcileriyle sahur programında bir araya geldi.
Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, basın mensuplarıyla geleneksel hale getirilen sahur programında bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Şehrimizde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Sohbet ortamında geçen sahur programında Başkanımız basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Başkanımız, konuşmasının ardından programa yoğun ilgi gösteren basın mensuplarına bir kez daha teşekkür etti.
Döner Gazinoda gerçekleşen Sahur programına Kütahya kamuoyunun nabzını tutan Basın kuruluşları sahipleri, yerel ve ulusal gazete temsilcileri katıldı.