16.6.2016

Kütahya Belediyemiz tarafından il genelinde yürütülen asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Mahallesine giderek asfalt çalışmaları yerinde inceledi.
Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte hızlanan asfalt yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu şunları ifade etti; Geçen sene 150 bin ton sıcak asfalt atarak bugüne kadar Kütahya Belediyesinin attığı asfalt rekorunu kırmıştık. Bu sene de 200 bin ton asfalt atarak kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz. Böylelikle geçen seneden beri yürüttüğümüz çalışmalara tüm hızıyla devam ederek, hemşehrilerimizin kullanabilecekleri rahat, konforlu ve modern yollarla kavuşmuş olacağız.
Yapılan incelemelerde Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğluna Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Kölgeli eşlik etti.