17.6.2016

Valiler Kararnamesiyle Kütahya Valiliğinden Burdur Valiliğine atanan Vali Sayın Şerif Yılmaz için veda töreni düzenlendi. Kütahyada 3 yıldır görev yapan Vali Sayın Şerif Yılmaz Kütahyaya veda etti.
Daha sonra valilik binası önünde düzenlenen veda törenine geçildi.
Törene Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Alay Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, STK Temsilcileri, daire müdürleri, valilik personeli ile işadamları katıldı.
Kendisini yolcu etmeye gelen herkese sarılarak helallik isteyen Vali Yılmaz, eşi Hilal Yılmaz ile beraber valilik binası önündeki kalabalıkla vedalaştı. Vali Şerif Yılmaz vedalaşma töreninin ardından eşi Hilal Yılmaz ve çocukları ile birlikte makam aracına binerek Kütahyadan ayrıldı.