19.6.2016

Kütahya Belediyemizin düzenlemiş olduğu Ramazan etkinliklerimizde Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından hazırlanan Şahane Ramazan sahnelendi.
Şahane Ramazan tiyatrosuna Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş ve vatandaşlarımız yoğun katılımı ile gerçekleştirdi. Oyunun sonunda yaptığı konuşmada Behzat Uygur; Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu olarak Kütahyaya tekrar gelmekten çok mutluyuz. Bizleri bir araya getiren Tiyatroya evet diyen Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, dedi.
Daha sonra Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş oyunculara şehrimizin simgelerinden olan çini tabak hediye etti.
Behzat Uygur, Nejat Uygurun her oyunun sonunda söylediği büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden, ortancaların alnından öpüyorum sözlerini söyleyerek izleyenlere veda etti.