22.6.2016

Kütahya Belediyemizin Ramazanın manevi coşkusunu mahalle sakinleri ile paylaşmak için düzenlediği mahalle iftarları, Mecidiye, Börekçiler, Gazi Kemal ve Paşam Sultan mahallelerimiz ile Ulu Camii de düzenlenen iftar yemekleri ile devam etti.
Mecidiye, Börekçiler, Gazi Kemal ve Paşam Sultan Mahalle sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşlarımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını dileyerek vatandaşlarımıza iftar yemeği dağıttı.
İftar yemekleri sonrası konuşan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu; İftar sofralarımıza gelen siz değerli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu sofralar sizin burada sadece ihyacı olanlar değil tüm mahallelerin aynı sofrada buluşması bizi ayrıca mutlu ediyor. Rabbim bu birlik beraberliğimizi bozmasın. Her gittiğimiz mahallede dile getiriyoruz, eğer bu mübarek ayda evinde aşı olmayan bayramda çocuğuna mahcup kalan, bizim tespit edemediğimiz kardeşlerimiz varsa bunları bize bildirin biz ihtiyaçlarını karşılayalım. Onlar açken biz tok yatarsak bunun vebali hepimizindir. Biz size efendilik etmeye değil hizmetkar olmaya geldik, dedi.
Mecidiye, Börekçiler, Gazi Kemal ve Paşam Sultan Mahallelerimiz için düzenlenen iftar programımıza Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız, Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.