23.6.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, sanayi sitesine yapılan Kütahya Belediyesi yeni İtfaiye binasını inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
İncelemeler esnasında konuşan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu; Şehrimize uzun yıllar hizmet verecek olan İtfaiye binamız içerisinde İtfaiye araçları için garaj, eğitim salonları, mutfak ve yemekhane, idari bürolar, fitnes salonu, dinlenme odaları, mescid, su deposu, itfaiye araçları için su alma yapıları ve jeneratör gibi donatıları bulunuyor. Yeni İtfaiye binamız da yangın ihbarı geldiği andan itibaren garaj kapılarının otomatik olarak açılacağı ayrıca dış alandan itfayeciler için eğitim parkurları ve spor alanları ve yeşil alanların bulunacağı bir kompleks olacak, dedi.