28.6.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye meclis üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Kütahya Belediyesi Döner gazinoda gerçekleştirilen buluşmaya, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Belediye Meclis Üyelerimiz ile aileleri ve birim müdürlerimiz.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada; Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı. Bizde bu mübarek ayda, Halkımızla iç içe gönül gönüle , dolu dolu geçiyoruz. Bu yıl 25 mahallemizde iftar yemekleri düzenleyerek Ramazan ayının manevi coşkusunu hep bir arada yaşıyoruz. Ben halkımıza bu anlamda iftar yemeklerimize katılımları için teşekkür ediyorum. Bugün düzenlediğimiz Belediye Meclis üyelerimiz ile iftar programımıza katılan siz değerli meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum dedi.