1.7.2016

Kütahya Belediyemizin Ramazanın manevi coşkusunu mahalle sakinleri ile paylaşmak için düzenlediği mahalle iftarları, Yoncalı mahallemiz de düzenlenen iftar yemeği ile sona erdi.
Ramazanın manevi coşkusunu tüm hemşehrilerimiz ile paylaşmak için Ramazan ayında, 75. Yıl, 30 Ağustos, Yıldırım Beyazıt, Sanayi, Yeni Bosna, Çalca, Perli, Mecidiye, Börekçiler, Gazi Kemal, Paşam Sultan, Pirler, Cemalettin, Cedid, Hamidiye, Müderris, Andız, Geven, Kirazpınar, Civli, İstiklal, Maruf, Sultanbağı, Okçu, Güveçci, Sofu ve Yoncalı mahallelerimizle birlikte toplam 27 mahallemizle bir araya gelerek iftar sofralarımızda buluştuk.
Son olarak Yoncalı Mahalle sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşlarımızın Ramazan ayının ve Kadir Gecesinin hayırlı olmasını diledi.
İftar yemeğinde selamlama konuşması yapan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkanımız burada yaptığı konuşmada; Ramazan ayı boyunca 27 mahallemiz ile iftar sofralarımızda buluşarak Ramazanın manevi coşkusunu birlikte yaşadık. Mahalle iftarlarımıza katılan bu 27 mahallemizin sakinlerine de çok teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren katılımcı, sosyal bir Belediyecilik anlayışı içinde olduk ve bu iftarları da geleneksel hale getirdik. İnşallah Rabbim bizleri seneye de bu sofralarda sizlerle buluşturur, dedi.
Yoncalı mahallemiz de düzenlenen iftar programımıza Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.