1.7.2016

Kütahya Belediyemiz ile Hizmet İş sendikası arasında 1 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediye Başkanlık makamında imzalanan toplu iş sözleşmesinin ardından konuşan Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu; Kadrolu işçilerimiz ile imzalanan 1 yıllık toplu iş sözleşmesinde %4 ile %14 arasında taban-tavan ayarlaması yapılmış olup, Sosyal haklarda %5, 102 olan yevmiye ikramiye 108 yevmiyeye çıkarılmıştır. Kütahya için hepimiz el ele verdik çalışıyoruz. Kütahyamıza hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah yapılan bu sözleşme işçiler adına daha verimli olacak. Toplu iş sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun, dedi.
Sözleşme törenine Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Galip Gültekin, Hizmet-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen, Birim müdürlerimiz ve Hizmet-İş Sendikası temsilcileri katıldı.