2.7.2016

Bir dizi açılış ve temel atma merasimi için Kütahyaya gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ve İl Protokolü tarafından karşılandı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlunu Zafer Havalimanında, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetinerenler tarafından karşılandı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Veysel Eroğlu, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ve İl protokol üyeleri ile birlikte fidan diktikten sonra Kütahya gitmek üzere havalimanından ayrıldı.