5.7.2016

Kütahya, Ramazan Bayramı heyecanını Ulu Camii de yaşadı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yaşlısıyla, genciyle Ulu Cami'ni dolduran hemşehrilerimiz, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ve İl Protokolü ile birlikte bayram namazını kıldı.
Bayram namazı sonrası bayramlaşma gerçekleştirildi. Vali Sayın Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, İl Emniyet Müdür Hasan Çevik, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Ak Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve diğer protokol üyeleri, Ulu Camide bayramın coşkusunu halkla birlikte yaşadı. Ayrıca Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Valiliği Bayram namazı çıkışı halkımıza çay ve simit ikramında bulundu. Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Ulu Camiinde hemşehrilerimizle tek tek sohbet ederek bayramlarının hayırlı geçmesini diledi.