11.7.2016

Hakkari Şemdinli İlçesi Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Altınel, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlunun katıldığı cenaze töreni ile Tavşanlı da gözyaşları içinde toprağa verildi.
24 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Altınel için Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde Cumhuriyet Meydanında düzenlenen cenaze törenine, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu ve Şükrü Nazlı, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, İl Protokolü, daire müdürleri ile şehit yakınları ve binlerce kişi katıldı.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Cenaze töreni sonrası Uzm.Çvş.Mustafa Altınele Allah'tan rahmet, ailesi ile yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.