12.7.2016

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, Dumlupınar Avcılık Atıcılık Federasyonu tarafından düzenlenen Hacı Azizler Atış Poligonunda atış yarışmalarında hedefi 12den vurdu.

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, atış alınana geçerek burada hareketli, keklik ve sabit dallarda atışlar yaptı.
Keklik ve hareketli dallarda büyük bir başarı elde eden Başkanımız,sabit dalda da 50 metreden hedefi 12den vurdu.

Başkanımız,Dumlupınar Avcılık Atıcılık Federasyonu Başkanı Süleyman Yiğit ve yönetim kurulu üyelerine, başarılı organizasyonları sebebiyle teşekkür etti.
Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu, "Atıcılık bizim ata sporumuz. Ben de bir süre bu sporu yaptım. Bilindiği gibi, bu yarışmalar Dumlupınar Avcılık Atıcılık Federasyonu tarafından bu yıl 4. düzenlendi. İnşallah gelecek yıllarda daha da yoğun katılımlarla yarışmalar düzenlenir" diye konuştu.