3.8.2016

Kütahya Belediye Meclisimiz, Ağustos ayı toplantısını 02.08.2016 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişiminin kınanması konusu, "15 Temmuz şehitler Alt Geçidi" isminin verilmesi konusu, 2016 yılı Kurban Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarında Küçükbaş ve Büyükbaş hayvanların satışının yapılması için PADOK fiyatlan, Serbest Hayvan Girişi, işgaliye Harcı ve Nakliye Bedellerinin tespit edilmesi konuları görüşülmüştür.
Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz ve daire müdürlerimiz katıldı.