20.8.2016

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Elvan Özbay'ın naaşı Kütahya Hava Er Eğitim ve Tugay Komutanlığı'na getirildi.
Şehit polis Elvan Özbay'ın naaşı , Kütahya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ,Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Hüdayar Mete Buhara ile Yüksel Kara, Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, askeri erkan, şehidin babası Ahmet İrfan Özbay ile yakınları tarafından karşılandı.
Kütahya Hava Er Eğitim ve Tugay Komutanlığı'ndaki törenin ardından şehit Elvan Özbayın cenazesi DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna buradan da konvoy eşliğinde babaocağı Kütahyanın Altıntaş ilçesine bağlı Gecek Köyüne götürüldü.
Cenaze merasimine Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayirin yanı sıra AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Altıntaş Kaymakamı Mehmet Alparslan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, STK Temsilcileri, daire müdürleri, ailesi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Elvan Özbayın naaşı, Gecek Köyü Mezarlığında toprağa verildi.