20.8.2016

2.Geleneksel Germiyan Okçuluk Festivali Belediye Atlı Spor Tesislerinde başladı.
6 ülkeden (Endonezya, Malezya, Azerbaycan, Ukrayna,Kırgızistan,Türkmenistan) ve 60 farklı kulüpten 580 okçular, kendileri için oluşturulan stantlarda yerlerini alarak sırasıyla yarışmalar da boy gösterdi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu,gelen misafirlerimizin standlarını tek tek gezerek okçularla muhabbet etti.
Okçular Belediye Başkanımıza Türkiyede ilk defa İl belediyesinin böyle bir büyük organizasyona ev sahipliği yaptığı için teşekkür ettiler.
2.Geleneksel Germiyan Okçuluk Festivaline Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu,Belediye Başkan Yardımcılarımız Fatih Kölgeli,Ali İhsan Ertaş, Murat Arık,Vali yardımcısı Hüdayar Mete Buhara ve vatandaşlar katıldı.