28.8.2016

Belediyemizin sosyal sorumluluk projelerinden olan geleneksel sünnet şöleni Fuar alanında Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlunun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

58 adet çocuğumuz sünnet ettirildi.

27 Ağustos 2016 günü de ilk olarak Belediyemiz Sosyal Tesislerinde sünnet çocuklarına ve ailelerine akşam yemeği ikram edilerek başlayan program, sünnet çocuklarımız şehir içinde konvoy düzenlenerek gezdirildi. Daha sonra fuar alanına Mehter Takımı eşliğinde fuar alanına sünnet çocukları girdi.

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu burada yapmış olduğu konuşmasında;

Belediyemizin sosyal sorumluk projelerinden biri olan toplu sünnet töreni 58
çocuğumuzun katılımıyla gerçekleştirildi. Çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun dedi.

Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu ve protokol tarafından altın ve bisiklet hediye edildi.

Toplu Sünnet Törenine; Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu,Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara,İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik,Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli,Ali İhsan Ertaş, Ak Parti Milletveki Şükrü Nazlı, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler,İl Müftü Vekili Veysel Kükrek, İşadamları, Belediye Meclis Üyelerimiz, Mahalle Muhtarlarımız, Daire Müdürlerimiz, Basın mensupları ve vatandaşlarımız katıldı.