30.8.2016

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama törenleri Zafer Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma ile başladı.

Türk Milletinin hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuştuğu, Cumhuriyetimize hayat veren aziz milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen, 30 Ağustos Zafer Bayramının 94. Yıldönümü Kutlama törenleri Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğg. Celal Başoğlu tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğg. Sayın Celal Başoğlu ve Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ile birlikte protokole dahil zevatın tebriklerini Valilik Makamında kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenk Sunma Töreni ve Tebriklerin Kabulüne Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğg. Celal Başoğlu ve D.P.Ü Rektörü Prof.Dr.Remzi Gören, Vali Yardımcıları,Askeri erkan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.