2.9.2016

Kütahya Belediye Meclisimiz, Eylül ayı toplantısını 01.09.2016 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Meclis Başkan Vekili Nuri Çetin Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz, Kütahyamızın adını duyurmak ve tanıtımı yapmak üzere Belediye Meclisimizin 03.11.2015 tarih ve 402 sayılı kararı ile basılan kitapların fiyatlarının ve kitabın yazarına verilecek telif hakkı miktarının belirlenmesi konusu, 23. Aktarma cetveli konusu, Şehrimizde bulunan isimsiz cadde ve sokaklara isim verilmesi konuları, görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkan Vekilimiz Galip Gültekin, Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz ve daire müdürlerimiz katıldı.