9.9.2016

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kütahya da ki yatırımları incelemek, yeni yatırımların müjdesini vermek ve bir dizi ziyarete bulunmak için Kütahyaya geldi.
Bakan Eroğlu, Zafer Havalimanında Kütahya Vali Vekili Sedat Oktar, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı, Vural Kavuncu ile Ahmet Tan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Musa Yılmaz, Kaymakamlar, ilçe Belediye Başkanları ve ilgili daire müdürleri tarafından karşılandı.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun Kütahyadaki ilk durağı Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri oldu. Bakan Eroğlu burada bir basın toplantısı düzenledi.
Kütahyaya son 14 yılda 9 milyar TLlik dev yatırım yapıldığına dikkat çeken Bakan Veysel Eroğlu yapımı devam eden ve yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 2019 yılının Orman ve Su İşleri Bakanlığı açısından yatırımlarda hamle yılı olacağını kaydeden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 40 barajla rekor kıracak, dere ıslahında 100e ulaşacağız dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu toplantının ardından kentte yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu'ndan bilgi aldı. Daha sonra Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Bakan Eroğluna Şehrimize yapılacak yatırım taleplerini iletti. Bakan Eroğlu talepleri dinleyerek yerine getirilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.