20.9.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu 19 Eylül Gaziler günü sebebiyle Kütahya Valiliğinin düzenlediği gaziler ve aileleri onuruna verilen yemeğe katıldı.
İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek programına Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Müftü vekili Veysel Kükrek, Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şube Başkanı Şaban Başoğul, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Ahmet Asım Okat, gaziler ve aileleri katıldı.
Çok sayıda gazi ve ailesinin katıldığı programda Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu yemek sonrası gaziler ve aileleri ile tek tek sohbet etti.