26.9.2016

İtfaiyecilik haftası etkinlikleri kapsamında İtfaiye Müdürü Ümit Tulum ve ekibi Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.
Programda günün anlam ve önemi nedeniyle konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, ” Kütahya Belediyesi İtfaiye teşkilatımızı son teknoloji teçhizatlarla yeniliyoruz. 72 personel ve 14 araç ile olaylara ekibimiz müdahale ediyor” dedi.
Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu konuşmasında, “Kütahya Belediyesi olarak Büyükşehir itfaiye teşkilatlarını model alıyoruz. İtfaiye araçlarımızın modernizasyon süreçleri buna göre takip ediyoruz. İtfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftasını kutlar, Yüce Allah’tan kazasız ve yangınsız günler dilerim” şeklinde konuştu.