27.9.2016

İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 302. yıl dönümü ile Kütahya İtfaiyesinin 88. Yılı Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından Sera AVM de hazırlanan program ile kutlandı.
Program öncelikle sergi açılışı ile başladı. Sergide daha önce çıkan yangınlara müdahale esnasında çekilen fotoğraflar, kullanılan araç gereçler ve kıyafetler sergilendi.
Sergi açılışında konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu şunları ifade etti; İtfaiyemizin kuruluşunun 88. Yılını kutluyoruz. Kütahya Belediyesi İtfaiye teşkilatımızı son teknoloji teçhizatlarla yeniliyoruz. 72 personel ve 14 araç ile olaylara ekibimiz müdahale ediyor. Yeni İtfaiye Hizmet binamızda tamamlanma aşamasında. Biz Kütahya Belediyesi olarak Büyükşehir itfaiye teşkilatlarını model alıyoruz. İtfaiye araçlarımızın modernizasyon süreçleri buna göre takip ediyoruz, dedi.