27.9.2016

Kütahya Belediyemiz ve Wimbledon Language Academy ile ortak eğitim ve öğretim çalışma iş birliği protokolü imzalandı.
Bu protokol ile Kütahya Belediyemiz ve Wimbledon Language Academy arasındaki ortak çalışmaları, tarafların eğitim-öğretim anlayışları ve reklam amaçlı organizasyonlardaki işbirliği içinde olmayı ve yabancı dil eğitimleri konularında taraflarca belirlenen burs sayılarını temel alacaktır. Bu kapsamda Kütahya Belediyemizin Soysal Belediyecilik anlayışı içerisinde ihtiyaç sahibi 5 öğrenciye genel İngilizce eğitimi, 20 öğrenciye de günlük konuşma İngilizce(Speaking clup) eğitimi ücretsiz sağlanacak. Ayrıca genel İngilizce eğitimi almak isteyen tüm Kütahya Belediyesi personeli ve 1. derece yakınlarına %10 indirim uygulanacaktır.