28.9.2016

2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ve Taşınmaz Kültür Varlıklarının Korunmasına Ait Katkı Payına Dair Yönetmelik kapsamında; Kütahya Merkez ve İlçe Belediyeleri ile Köy Muhtarlıklarınca gerçekleştirilmesi planlanan kamulaştırma, proje ve restorasyon işleri için 2016 yılı 1inci Katkı Payı dağıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı gündeminde yer alan; Proje sahibi Kütahya Belediye Başkanlığı, Simav Belediye Başkanlığı, Güney Belediye Başkanlığı ile Merkez İlçe köylerinden Karaağaç Köyü, Tavşanlı İlçesi Şapçı Köyü Camisi için tahsis edilecek ödeneklere dair konular görüşüldü.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter vekili Murat Koyak, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ve ilgili yetkililer katıldı.