5.10.2016

Kütahya Belediye Meclisimiz, Ekim ayı toplantısını 04.10.2016 tarihinde Belediye Kültür Sarayı Meclis Salonunda, Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saraçoğlu Başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclisimiz Mülkiyetleri Belediyemize ait olup, kira süreleri 31.12.2016 tarihinde sona erecek olan gayrimenkullerin kira sürelerinin uzatılıp uzatılmayacağı, uzatılacaksa 2017 yılı aylık/yıllık kira bedellerinin tespitinin yapılması ve süresi devam eden gayrimenkullerin 2017 yılı aylık/yıllık kira bedellerinin tespitinin yapılması için "Kıymet Takdir Komisyonunun" oluşturulması konusu, isimsiz sokaklara isim verilmesi ve imar planı değişiklikleri konuları görüşülmüştür.

Toplantıya; Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş, Meclis Üyelerimiz, Daire Müdürlerimiz ve basın mensupları katıldı.