11.10.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Hacıazizler ve Ağaçköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya geldi.
İlk olarak Hacıazizler mahallesini ziyaret eden Başkanımız burada vatandaşlar ile sohbet etti.
Daha sonra Ağaçköy mahallesine geçen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, yapılan hizmetleri anlatarak mahallelilerin talep ve isteklerini dinledi.
Mahalle ziyaretlerinde yapılan hizmetler ve vizyon projeler hakkında da bilgi veren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; İlimizde büyük bir dönüşüm içerisindeyiz. Şehrimizin her noktasında çalışmalarımız devam ediyor. İmkanlar ve programlar çerçevesinde mahallelerimizin eksiklerini tamamlıyoruz. Bu konuda muhtarlarımız bizlere gereken bilgileri veriyorlar ama biz sizlerin mahallenize konuk olarak sizlerle de sohbet etmek istedik. Mahalle ziyaretlerimiz devam edecek, dedi.
Mahalle ziyaretlerinde Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcılarımız Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli ve tüm birim müdürlerimiz eşlik etti.