25.10.2016

Kütahya Belediyemizin Kültür Sanat etkinlikleri devam ediyor. Kültür Sanat etkinliklerimizde Şehrimize konuk olan Taksim Trio müzik grubu, Hezar Dinari Kültür Merkezinde sevenleriyle bir araya geldi.
Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğanın oluşturduğu Taksim Trio müzik grubu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Gecenin sonunda Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğana teşekkür ederek hediye verdi. Kütahya da Kültür Sanat etkinliklerinin aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, katılım gösteren Kütahyalılara teşekkür etti.
Hezar Dinari Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Taksim Trio konserine, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, STK Temsilcileri, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.