27.10.2016

Kütahya Belediyemiz ve Britishtown Dil Okulları arasındaki ortak çalışmalar ve eğitim-öğretim işbirliğini kapsayan protokol imzalandı.
İmza Protokolünde konuşan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Bu protokol ile Britishtown Dil Okulları ve Kütahya Belediyemiz arasındaki ortak çalışmaları, tarafların eğitim-öğretim anlayışları ve reklam amaçlı organizasyonlardaki işbirliği içinde olmayı ve yabancı dil eğitimleri konularında taraflarca belirlenen burs sayılarını temel almaktadır.
Kütahya Belediyemizin ihtiyaç sahiplerine sağlamış oldukları burs talebi imkan doğrultusunda 10 öğrenciye Genel İngilizce Eğitimi ve 25 öğrenciye İngilizce Konuşma Kulübü (speaking club) eğitimi ücretsiz sağlanacaktır. Bu protokol ile İngilizce Eğitimi almak isteyen tüm Kütahya Belediyesi personelleri ve 1.derecede yakınlarına %20 indirim uygulanacaktır, dedi.