28.10.2016

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) 2016 Yılı 12. Yönetim Kurulu toplantısı Vali Ahmet Okurun ev sahipliğinde, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında Uşakta yapıldı.
Toplantıya, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Dönem Başkanı Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Selim Kandemir, ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı katıldı.
Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklama yapan dönem başkanı Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, toplantının ilk gündem maddesi olarak 8-11 Aralık 2016 tarihlerinde İzmirde düzenlenecek olan Travel Turkey fuarına katılım konusunun görüşüleceğini kaydetti.
Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırımın açıklamalarının ardından basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı sonrası yönetim kurulu üyeleri Ulubey İlçesinde bulunan ve Dünyanın en büyük ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonlarında bulunan Cam Terası ziyaret ettiler.