29.10.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayirin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle verdiği resepsiyon katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93ncü yıl dönümü sebebiyle Polis Evinde düzenlenen resepsiyona Vali Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir, Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve eşi Aysel Saraçoğlu, Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, daire müdürleri, askeri erkan ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile davetliler katıldı.