3.11.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, mahallelere yönelik ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Siner mahallesini ziyaret eden Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu burada vatandaşlar ile sohbet etti.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Siner mahalle muhtarı Kadir Mandal çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna teşekkür etti.
Siner Mahalle sakinlerine yapılan hizmetler ve vizyon projeleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Belediye Başkan Yardımcılarımız ve tüm daire müdürlerimiz ile sizin hizmetinizdeyiz. Belirli aralıklarla sizlerle buluşuyoruz. Mahalle ziyaretlerimiz devam edecek, dedi.
Mahalle ziyaretlerinde Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli ve tüm birim müdürlerimiz eşlik etti.