3.11.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkanımız Alayunt mahallesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi.
Alayunt Mahalle sakinlerine yapılan hizmetler ve vizyon projeleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, Alayuntlu hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinledi.
Sadece seçim zamanı değil, belirli aralıklarla ziyaretlerin devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; Biz hizmet odaklı bir Belediyecilik sergiliyoruz. Vatandaşlarımızın derdi sıkıntısı bizim derdidir. Sorunlarınızı sahiplenip çözmek adına her zaman yanınızda olacağız. Sunulan hizmetlerle sizlerin yüzlerinizi güldürebiliyorsak ne mutlu bizlere, dedi.
Mahalle ziyaretlerinde Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcılarımız Galip Gültekin, Murat Arık, Ali İhsan Ertaş, Fatih Kölgeli ve tüm birim müdürlerimiz eşlik etti