4.11.2016

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Akkent Mahallesi’nde bulunan Atatürk İlköğretim Okulu ‘nu ziyaret etti.
Atatürk İlköğretim Okulu spor salonunda minik öğrencilere seslenen Başkanımız öğrenciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Konuşmalarının ardından okulun sınıflarını dolaşıp derslere katılan başkanımız, miniklerle tek tek ilgilenip sorularını yanıtladı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkanımız; çevre temizliği ve kötü alışkanlıklar hakkında öğütler verip, siz öğrencilerimiz bizlerin geleceğisiniz ve geleceğimize iyi bakmak bizim boynumuzun borcudur dedi.
Şehzadeler Parkı’nda yapılacak olan açılışın ve üç adet yüzme havuzu projesinin müjdesini veren Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu, küçük öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.
Minik öğrenciler tarafından alkışlarla uğurlanan Başkanımız, minik öğrenciler ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.