4.11.2016

BAŞKANIMIZ OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu Akkent Mahallesi’nde bulunan Akkent İmam-Hatip Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Atatürk Ortaokulu ve Akkent İmam-Hatip toplantı salonunda düzenlenen şiir dinletisi programına katılan Başkanımız, program sonunda küçük öğrencilere yaptığı konuşmasında; öğrencilere çevre temizliği ve kötü alışkanlıklar hakkında tavsiyeler verdi. Başkanımız, sadece büyükler değil siz küçükler de büyüklere örnek olmalısınız. Bizim de sizin gibi gençlerden öğrenecek çok şeyimiz var dedi.

Başkanımız konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı. Programın sona ermesinin ardından Atatürk Ortaokulu Öğrenci Temsilcisi Ezel Eracar ve Akkent İmam-Hatip Ortaokulu Öğrenci Temsilcisi Saliha Vural tarafından Başkanımıza çiçek takdim edildi.

Belediye Başkanımız okul yetkilileriyle birlikte okul binasının durumunu inceledikten sonra, okul müdürleri ve öğretmenlerden bilgiler aldı.