9.11.2016

Kütahya Otogar Esnafları Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna nezaket ziyaretinde bulundu. Otogarın Kütahya Belediyesine geçmesinden sonra burada bulanan esnaflara adaletli ve hakkaniyetli davranılması ve otogarın temizlik, aydınlatma, izolasyon çalışmalarının aralıksız sürmesi ile bugüne kadar yapılamayan Şehir dışından gelen araçlar için peron tahsisi konusunun çözüme kavuşturulması Otogar esnaflarını mutlu etti.
Otogarda hizmet veren esnaflar ihtiyaçlarının hızlı bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı teşekkürlerini sunmak adına Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunarak memnuniyetlerini dile getirdiler. Otogarın Kütahya için önemine dikkat çeken Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu; otogardan hizmet alan tüm vatandaşlarımızın mutlu olması bizim için çok önemlidir. Şehrimize dışarıdan gelen misafirlerimizin burada görecekleri ilk yer Kütahya Otogarı, bu yüzden hizmetlerimiz Otogarda aralıksız devam edecektir, dedi.
Ziyaret sonrası Otogar esnafları, 15 Temmuz darbe girişiminde sürekli halkımızın yanında yer alan Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğluna, demokrasi nöbetlerinde birlikte nöbet tuttuğu Gazilerle sahnede çekilmiş resmi olan çini tabağı Başkanımıza hediye ettiler.