15.11.2016

Bir kısım sivil toplum kuruluşu temsilcileri için Kütahya Belediyesine ait gerek devam eden gerekse yapımı tamamlanan proje bilgilendirme ve şantiye gezisi düzenlendi.
Kütahya ili merkezinde 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkındaki kanun kapsamında 17.04.2013 tarih ve 2013/4678 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kütahya Belediyesi arasında imzalanan protokolle başlanılan kentsel dönüşüm amaçlı Parmakören Mahallesinde 1453 konut şantiye alanına gezi düzenlendi.
Yapılan konutlar, imalatlar ve çalışmalar, mühendislerle yüklenici firma eşliğinde katılımcılara anlatıldı.
Mevcut 300 dönüm arazi üzerine 72 bloktan oluşacak inşaat alanı tanıtılarak inşaatlarla ilgili sorulan sorular Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Kölgeli ve görevli mühendislerce cevaplandırıldı.
Bilgilendirme ve şantiye gezisine Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Kölgeli, Belediye Başkan Yardımcımız Ali İhsan Ertaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.