15.11.2016

Kütahyadaki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Kütahya Belediyemizin hayata geçirmiş olduğu Atık Su Arıtma Tesisini yerinde gezdi.
2017 yılında tamamlanacak olan Atık Su Arıtma Tesisi projesinin %85i olan 14 Milyon 378 Bin 286 Euroluk kısmını Avrupa Birliği, %5i Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2 Milyon 537 Bin 344 Euroluk kısmı Ulusal Bütçeden temin edilip geri kalan %9luk kısmı ise Kütahya Belediyemiz tarafından karşılanmıştır.
Proje gezisi sırasında bilgiler veren Belediye Başkan Yardımcımız Fatih Kölgeli tesisimizin gelecek nesiller adına daha temiz bir Kütahya için gerekli olduğunu söyledi.
Atık Su Arıtma Tesisi gezisine, Belediye Başkan Yardımcılarımız Fatih Kölgeli ve Ali İhsan Ertaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.