16.11.2016

Kütahya Belediyemiz tarafından yapılan yeni itfaiye binası sivil toplum kuruluşlarına tanıtıldı.
Yangınlarda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek için altyapısı güçlendirilen itfaiye binası Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve sivil toplum kuruluşlarına gezdirildi.
Sanayi sitesinde bulunan yeni itfaiye binasında taban alanı 1.246,28 m2, toplam alanı 1.756,28 m2 ve bina yüksekliği de 6.50 m olan tek ve asma kat olmak üzere iki kat bulunuyor. Aynı zamanda yeni itfaiye hizmet binamızda fitness salonu, eğitim salonu, garaj, idari bürolar, dinlenme odaları, mescit, depo, su deposu, mutfak ve itfaiye İle ilgili ihtiyaçları giderecek tüm birimler yer alıyor.
Yangına hızlı müdahale için otomatik açılan garaj kapıları, dış alanda itfaiyeciler için eğitim parkurları, spor alanları ve yeşil alanların bulunduğu yeni hizmet binamızı, Belediye Başkan Yardımcılarımız Fatih Kölgeli, Ali İhsan Ertaş ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine İtfaiye Müdürümüz Ümit Tulum tanıttı.